Sistemes Informàtics

Realitzem instal·lacions completes dels sistemes informàtics necessaris per a la gestió i administració de la teua empresa o lloc de treball informatitzat.

 Els nostres tècnics desenvoluparan un treball previ de visualització i estructuració dels sistemes que necessites per tal d’efectuar el muntatge dels mateixos  amb la major rapidesa i el compromís ètic que ens defineix.

Ens encarreguem de la distribució i disposició de la xarxa, armaris rack, equips i servidors, emmagatzematge connectat en xarxa, etc.

Sistemes Informàtics INFOLLOP

Administració completa de xarxes

Sistemes de la informació amb suport físic o al núvol (CLOUD), emmagatzematge de dades intel·ligents (NAS), servidors. Instal·lació de cablejats i configuracions dels components.

Les últimes tecnologies al teu abast

Per a obtindre les millors prestacions a la vostra xarxa, sempre utilitzem productes de les millors marques, realitzem comprovacions del funcionament dels components i configurem els dispositius. Busquem les últimes tecnologies i les característiques que cobrisquen les teues necessitats o les dels teus sistemes informàtics.

Xarxes i connectivitat

Estructuració i distribució dels dispositius, cablejats, punts d’accés, repetidors, etc. Muntatge professional de la xarxa assegurant el funcionament al llarg del temps.

ARMARIS RACK I PANELS

Instal·lació  d’armaris o panells de protecció i seguretat física dels dispositius. Diferents mides i característiques d’aïllament front al clima o altres inclemències.

emmagatzematge nas

Dispositius d’emmagatzematge connectats en xarxa que ofereixen tots els beneficis d’un núvol privat dins de l’emplaçament.  Els dispositius NAS són flexibles i expansibles.

Servidors físics

Preparació, muntatge i configuració d’ordinadors per a la gestió, administració i control de la xarxa. Emmagatzematge de còpies de seguretat i manteniment de la infraestructura funcional.

servidors virtuals

Configuració de servidors amb particions de les característiques per tal de funcionar amb diferent sistema operatiu i programari oferint un acompliment equiparable al d’un servidor cloud.

servidors cloud

Gestió de serveis de computació al núvol que permet l’accés remot a softwares, processament de dades i emmagatzematge d’arxius a través d’Internet sense aplicacions a escala local.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres directament i podrem programar l’assistència dels teus equips informàtics amb la major brevetat possible.