Manteniment d'empreses

Els nostres tècnics especialitzats es desplaçaran al teu negoci per tal de fer un informe detallat de l’estat del sistema informàtic de l’empresa. Realitzarem un diagnòstic dels equips, revisió del correu, càmeres de seguretat, xarxes locals, VPN, teletreball, còpies de seguretat…

Tot el que pots esperar d’un servei tècnic professional.

Manteniment i assistència per a tot tipus d’empresa i/o col·lectiu: Autònoms i Societats, Centres Educatius, Bars i Restaurants, Assessories i Gestories, Bufets d’Advocats, Associacions, Cooperatives, etc.

El teu propi servei tècnic a l'empresa

A INFOLLOP ens prenem seriosament les peculiaritats i necessitats de cada empresa, ja que és comú tindre processos interns específics per al desenvolupament de l’activitat en qüestió. Tindràs el millor servei de manteniment per a tots els teus dispositius .

manteniment empreses INFOLLOP

Des d' Infollop ens encarreguem de tot.

Realitzarem un informe exhaustiu de l’estat dels dispositius i programar el millor moment per a realitzar les intervencions, estalviant interrupcions en la producció o en el desenvolupament de la tasca empresarial.

Plans d’assistència establits previàment o personalitzats cap a les necessitats de l’empresa

posada al punt

Preparació i configuració de dispositius. Actualitzacions de sistemes operatius. Neteja interna. Millores en la velocitat. Antivirus. Programes de Gestió Interna.

SEGURETAT

Instal·lació i configuració de dispositius de gravació continua amb accés remot o des de mòbil, detectors de moviment i sistemes de fitxatge.

impressió

Revisió i reparació dels dispositius d’impressió en cas necessari, neteja de capçals, recanvis recurrents de tintes i tòners, configuració en xarxa. 

Còpies de seguretat

Còpies al núvol o a mitjans físics (disc durs o servidors), configuracions diàries, setmanals, mensuals o anuals. Recuperació de dades des de còpies.

SERVIDORS

Dispositius d’emmagatzematge, repartiment d’informació o servidor multimèdia. Xarxes internes i privades per mantindre les dades i documents segurs i accessibles.

Correus electrònics

Configuració dels correus corporatius als dispositius necessaris. Instal·lació de programes de gestió, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, etc. 

MANTENIMENT ANUAL

Pla d’assistència completa contractat anualment. Abarca tota mena de revisions i configuracions per a tots els dispositius que componen el sistema de l’empresa durant un any.

Assistència completa

Pla d’assistència completa contractat específicament  fins a finalitzar les tasques. Abarca tot tipus de revisions i configuracions per a tots els dispositius que componen el sistema de l’empresa.

Assistència in situ

Pla d’assistència contractat específicament per tal de resoldre problemes del dia a dia. Desplaçament ràpid fins al seu lloc de treball.

Assistència online

Pla d’assistència mitjançant programes de control d’escriptori a través d’Internet. TeamViewer, AnyDesk, etc. La manera més ràdipa de resoldre problemes de configuració.

Manteniment a Empreses 2

Els Nostres Clients

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres i podrem programar l’assistència dels teus equips informàtics amb la major brevetat possible.