Reparació i Venda

Els nostres tècnics especialitzats en qualsevol tipus de reparació  valoraran el problema ràpidament, oferint la solució adequada. Canvis de components, millores en la memòria i velocitat de treball dels discs durs, actualitzacions de hardware i drivers necessàries per tal de poder fer ús del dispositiu i allargar la seua vida útil. 

També realitzem actualitzacions de sistemes operatius, programes i firmware a qualsevol dispositiu.

Com nous i al millor preu

A INFOLLOP recollim i comprem dispositius que empreses o particulars donen per antics o irreparables. 

Realitzem una sèrie de tests per tal de comprovar la seua possible reparació i preparació. En cas de ser inseribles al mercat, els arreglem i els possem a la venda totalment revisats, com nous i al millor preu.

Reparació i Venda INFOLLOP

Obsolets? No, tot el contrari

Reparem i convertim en útils els dispositius que has donat per obsolets o no reutilitzables. Realitzem una ràpida auditoria que ens proporcionarà els detalls del problema i ens permetrà evaluar, mitjançant un  pressupost sense compromís, si continuem amb les reparacions pertinents. Podràs obtenir un equip 100% funcional, a més d’estar ajudant al planeta activament reutilitzant/reparant dispositius trencats o antics.

Reparació de PC’s, portàtils, netbooks, consoles, mòbils, tauletes, impressores, monitors, etc. 

ordinadors de taula

Torres i minitorres Windows, iMac’s Apple de tot tipus. Ampliacions de memòria, discs durs de nova generaciò, fonts d’alimentació, formateigs, recuperació de dades.

ordinadors portàtils

Totes les marques del mercat, Lenovo, Toshiba, Sony, Asus, Dell, Macbook Apple, Airbook Apple, etc. Reparació de components interns, pantalles i perifèrics externs.

mòBils i tauletes

Qualsevol sistema operatiu Android, Windows, Apple, etc. Recuperacions de dades, reset de fàbrica, sustitució de pantalles trencades, fundes i cristalls temperats.

monitors i pantalles

Revisió del funcionament intern, sustitució de components i cristalls trencats, cablejats i adaptadors. Configuracions de color i energia. Totes les marques i dimensions.

videojocs i gaming

Reparació de tot tipus de consoles, Nintendo DS, Nintendo Wii, PSP, PS Vita, Play Station 3, Play Station 4, Xbox, etc. Ampliacions de disc dur, jocs i complements.

impressores i cartutxos

Actualitzacions de firmware, revisió del funcionament intern, neteja de capçals i canvi de cartutxos. Configuracions en xarxa, sense fils o mitjançant mòbil.

components i perifèrics

Altaveus Bluetooth, targetes de so externes, teclats, ratolins, lectors de targetes de memòria, lectors de DNI, webcams.

recollida i Reciclatge

Disposem d’un punt de recollida de material electrònic i d’un sol ús. Pots portar o entregar-nos els components que vulgues tirar, nosaltres ens desfarem correctament d’ells.

Ha deixat de funcionar? Repara'l ja!

Si tens algún dispositiu que creus que no funciona, crida’ns ara. Nosaltres podem passar a recollir-lo i reparar-lo.