Servei Tècnic Especialitzat

Oferim un servei tècnic especialitzat, posada al punt, neteja interna, millores de components i ampliacions de les característiques de fàbrica, còpies de seguretat, recuperació de documents perduts o eliminats…

Si penses en canviar de sistema operatiu o instal·lar programes que no tens, pregunta’ns, disposem de programes de pagament i de lliure distribució al teu abast.

Potència la digitalització!

A INFOLLOP et proporcionem tot el que necessites per desenvolupar el teu treball a qualsevol dispositiu. Perifèrics i components, ampliacions internes, configuracions i manuals d’ús perquè la digitalització siga una tasca fàcil.

Servei Tècnic Especialitzat INFOLLOP

Algún dubte? Tenim la solució.

Els nostres tècnics t’ajudaran a solucionar problemes de configuració, a instal·lar components nous o reparar errades que et sorgisquen de manera inesperada: ús de programes, aplicacions, jocs, etc. 

No dubtes en consultar-nos i demanar pressupost sense compromís.

Assistència in situ

Servei d’assistència contractat específicament per resoldrde problemes que sorgisquen dia a dia. Desplaçament ràpid fins al teu lloc de treball o domicili.

assistència remota

Servei d’assistència mitjançant programes de control d’escriptori a través d’Internet. TeamViewer, AnyDesk, etc. La forma més ràdipa de resoldre problemes de configuració.

sistemes operatius

Venda de llicències de mitjans físics i virtuals, per a un o més dispositius. Windows, Mac Apple, Linux, etc. Formatació i instal·lació. Configuracions de velocitat i seguretat.

aplicacions i programes

Infomació detallada pas per pas de com fer ús de les aplicacions o programes que disposes. Instal·lació de programari. Edició de vídeo i imatge, processadors de text, etc.

Seguretat i protecció

Antivirus i firewalls, extensions de seguretat per als navegadors d’Internet. Les instal·lacions i configuracions que necessites per protegir les teues dades i documents.

rendiment i velocitat

Selecció de programes d’inici, configuracions del sistema per millorar el rendiment de l’equip i la transferència de dades a través de la xarxa. Ampliacions de memòria RAM. 

copies de seguretat

Còpies al núvol o a mitjans físics (discos durs o servidors), configuracions diàries, setmanals, mensuals o anuals. Recuperació de dades des de còpies, etc.

recuperació de dades

Revisió a fons dels mitjans d’emmagatzematge per recuperar dades perdudes, documents o imatges eliminades. Rescat de discos durs i USB amb diferents ferramentes de recuperació.

Tpv i gestió comercial

Venda i instal·lació de programes de gestió comercial. Pantalla tàctil, caixa registradora, impressora de tiquets, lector de codi de barres. Tot el que el teu punt de venda necessita.

entreteniment i jocs

Instal·lació de targetes gràfiques d’última generació, configuracions del sistema per augmentar el rendiment. Jocs gratuïts i amb llicències.

Vols més informació?

Tens problemes de configuració o no saps com utilitzar algún programa? Necessites algún programa per al teu treball diari? Nosaltres podem ajudar-te!