Connectivitat

Des d’INFOLLOP ens encarreguem d’establir i facilitar les connexions pertinents ja siga a través de Bluetooth, Wifi, cable o altres tecnologies per poder configurar totes les necessitats de la teua infraestructura.

Revisem tots els requisits de la teua xarxa per a que els serveis deIs dispositius utilitzen totes les seues capacitats.

Internet de les coses (IoT)

A INFOLLOP t’oferim un servei complet de configuració i instal·lació de dispositius IoT, aquests es connecten i intercanvien dades amb altres dispositius i sistemes a través d’internet o altres xarxes de comunicació privades.

Connectivitat i Xarxes 1

La llar del futur, ara!

Connectivitat dels dispositius domòtics, conjunt de sistemes i tecnologies capaces d’automatitzar un espai mitjançant la gestió intel·ligent de l’energia, les comunicacions, la il·luminació, la seguretat i tots els elements d’un habitatge o edificació amb la finalitat d’aportar seguretat, benestar i confort al dia a dia.

routers wifi

Muntatge i configuració, incloent funcions de punt d’accés sense fils. Utilitzat normalment per a proporcionar accés a Internet o a una xarxa informàtica.

routers cable

Estructuració, configuració i distribució de dispositius i cablejats. S’utilitza dintre d’una xarxa informàtica per repartir accés a Internet als dispositius de destí.

Amplificació de senyal

Instal·lació de dispositius integrats a les xarxes sense fils que són intermediaris entre una computadora i una xarxa facilitant la connexió a altres ubicacions més allunyades.

Antenes i punts d'accés

Instal·lació d’antenes wifi i punts d’accés repartidors de senyal dintre de la xarxa local, permetent la connectivitat total entre dispositius i llocs de treball disponibles.

Televisors intel·ligents

També coneguts com a Smart TV, necessiten configuració de xarxa o connectivitat wifi, instal·lació de programari o apps per tal d’oferir una experiència completa.

Assistents virtuals

Amb la corresponent configuració, aquests dispositius poden controlar-ne altres que siguen compatibles amb la tecnologia. Per exemple, Amazon Alexa o Google Assistant, entre altres.

Quin component necessites?

Equips originals al millor preu, cablejat, antenes, recanvis… Vols que t’ajudem a muntar la teua instal·lació en xarxa? Pregunta per les opcions de les quals disposes i consulta els preus dels productes a la nostra botiga.