Connectivitat

Des d’INFOLLOP ens encarreguem d’establir i facilitar les connexions pertinents ja siga a través de Bluetooth, Wifi, cable o altres tecnologies per poder configurar totes les necesitats de la teua infraestructura.

Revisem tots els requisits de la teua xarxa per tal de que els servicis deIs dispositius utilitzen totes les seues capacitats.

Internet de les coses (IoT)

A INFOLLOP t’oferim un servei complet de configuració i instal·lació de dispositius IoT, aquestos es connecten i intercanvien dades amb altres dispositius i sistemes a través d’internet o altres xarxes de comunicació privades.

Connectivitat i Xarxes 1

La llar del futur, ara!

Connectivitat dels dispositius domòtics, conjunt de sistemes i tecnologies capaces d’automatitzar un espai mitjançant la gestió intel·ligent de l’energia, les comunicacions, la il·luminació, la seguretat i tots els elements d’un habitatge o edificació amb la finalitat d’aportar seguretat, benestar i confort al dia a dia.

routers wifi

Muntatge i configuració, incloent funcions de punt d’accés sense fils. Utilitzat normalment per a proporcionar accés a Internet o a una xarxa informàtica.

routers cable

Estructuració, configuració i distribució de dispositius i cablejats. S’utilitza dintre d’una xarxa informàtica per repartir accés a Internet als dispositius de destí.

Amplificació de senyal

Instal·lació de dispositius integrats a les xarxes sense fils que són intermediaris entre una computadora i una xarxa facilitant la connexió a altres ubicacions més allunyades.

Antenes i punts d'accés

Instal·lació d’antennes wifi i punts d’accés repartidors de senyal dintre de la xarxa local, permetent la connectivitat total entre dispositius i llocs de treball disponibles.

Televisors intel·ligents

També coneguts com Smart TV, necessiten configuració de xarxa o connectivitat wifi, instal·lació de programari o apps per tal d’oferir una experiència completa.

Assistents virtuals

Amb la corresponent configuració, aquests dispositius poden controlar altres que siguen compatibles amb la tecnologia. Amazon Alexa, Google Assistant, entre altres.

Quin component necessites?

Equips originals al millor preu, cablejat, antenes, recanvis… Vols que t’ajudem a muntar la teua instal·lació en xarxa? Pregunta per les opcions de les que disposes i consulta els preus dels productes a la nostra botiga.